Zoek op basis van je postcode

U bevindt zich hier:    

Jaap de Jonge

7.9 / 10.0
(9 stemmen)
Zonnebloemstraat 61
4461PK Goes
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0113215729
E-mail adres: Stuur een berichtjongejaapslapen@zeelandnet.nl
51.5005073.895758
9 3.9952606635071 11 7.9
Gemiddelde waardering uit 9 stemmen

Reviews

Plaats een review
|
Even wat rechtzetten
De waardering van 8 moet een dikke 10 zijn
Vele
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Wat een service
Na 30 jaar op lattenbidems te hebben geslapen deze 5 jaar geleden laten renoveren met de nieuwe veren en nieuwe matrassen en wij lagen op en kompleet nieuw bed.Nu in 2017 zijn we door omstandigheden overgegaan naar elektrisch verstelbare bodems het had na wat aanpassingen op het oude onderstel gekund maar wij besloten ook voor een nieuwe ombouw te gaan. Een en ander werd op vakkundige manier gedemonteerd en het nieuwe weer oogebouwd. En alles werd nog meegenomen ook zodat er geen rommel opgeruimd hoefde te worden. Wat een luxe en wat slapen we lekker. Ieder op zijn eigen persoonlijke wens afgesteld.
Geweldige service en niets aan eventuele moeilijkheden overlatend. Komen eerst de boel bekijken en indien nodig bekijken hoe ze het op de zaak al goed kunnen voorbereiden. Mocht er toch nog iets optreden...zij gaan niet weg voor alles goed is. Er is maar 1woord voor...SUPER SERVICE.
Waardering:
4.0 8.0
|
Super advies en service!
Zeer deskundig advies, zeer goede kwaliteit producten en fantastische service (die echt persoonlijk en oprecht is, zoals al door meer mensen hier beschreven). We slapen al jaren heerlijk op de bedden en matrassen van Jaap de Jonge.
Deskundig advies, zeer goede kwaliteit en service
Geen!
Waardering:
5.0 10.0
|
Kwaliteit en Top service!
Jaren geleden twee eenpersoonsbedden (met koppelstukjes aan elkaar te zetten ) en twee matrassen gekocht, voor beiden een ander (hardheid) matras , en afstelling aan de lattenbodems. Na een zeer deskundig en uitgebreid advies deze gekocht. (eerst Mogen uitproberen). Alles werd snel gratis aan huis bezorgd, en in elkaar gezet, Met als extraatje een heerlijke snijkoek als cadeautje! Zeer vriendelijke Jaap de Jonge, en personeel, De klant staat voorop! Top service!Toen en nu nog steeds! In en na mn zwangerschappen hebben ze gratis de lattenbodems voor me versteld zodat ik meer steun had op bepaalde punten. Nu jaren later dan de aankoop (18 jaar) lagen de bedden niet meer zoals vroeger, ( het lag wat door voor mn gevoel) en nadat ik in de winkel (aan zijn zoon) vroeg of de matrassen nog ok waren, of dat het aan de lattenbodem lag, kwam de oude Jaap de Jonge gratis aan huis om de matrassen en lattenbodems na te kijken. Zijn eerlijke advies luidde dat er met de matrassen niks mis mee was , daar had ik goed voor gezorgd,(goed iedere dag luchten en regelmatig omkeren ) die konden nog jaren mee vertelde hij, Hij heeft van de lattenbodems enkele latten vervangen en enkele (zwakkere)latten naar het voeteneinde verplaatst, de oranje stukjes om de latten te stellen wat verschoven zodat de druk op plaatsen beter verdeeld werd. En dat alles tegen een heel vriendelijke prijs! De bedden liggen nu weer als nieuw!! Heerlijk! Voor mij geen betere beddenspecialist dan Jaap de Jonge!! Als de matrassen over enkele jaren echt op zijn , dan ga ik bij Jaap de Jonge weer nieuwe matrassen halen want de lattenbodems gaan weer heel veel jaren mee, en als het ooit weer nodig mocht zijn, makkelijk weer nieuwe latten in de bodem te plaatsen.
TOP Service, Deskundig advies, Eerlijkheid , Klant staat centraal, Geen geldkloppers of zogenaamde mooie verkoop praatjes,Oprechte interesse voor jou als klant, Kwaliteit is TOP
Niks, misschien dat het 1x een grotere uitgave is, Maar je slaapt er echt heerlijk op,gedurende vele jaren! Vele jaren meer, dan de standaard bedden en matrassen die in de bekendere winkels geleverd worden.
Waardering:
5.0 10.0
|
bedden
bed en matras gekocht. uitstekend geholpen, en erg goede service.!
Goede uitleg, en goede service, niet goed? wij komen direct bij jullie terug !
GEEN
Waardering:
5.0 10.0
|
slapen
bed gekocht, matrassen kussen(s) bedbodems
Wat een geweldige service, alles mochten we proberen , nog niets betalen ,erg goede uitleg, toch gekocht, alle pluspunten doorgegeven aan onze zoon en zijn vrouw. wel wat duurder maar ook hij heeft gekocht bij de de Jonge. KLASSE
geen idee !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Waardering:
5.0 10.0
|
Service
Wat een service. Een steuntje van de boxspring gebroken en binnen 2 dagen ligt er een nieuw steuntje, nee twee steuntjes, misschien breekt er nog een keer één af, in de bus, en de rekening blijft gewoon in Goes. Slaap lekker, namens Jaap!
Service, service en kennis
Weet U ze?
Waardering:
5.0 10.0
|
Geweldig advies en ook de invulling ervan.
Hier kunnen heel veel ondernemers een puntje aan zuigen.Geweldige vaklieden die uw wensen ook uitvoeren. Echte ouderwetse service!! Voor alle mensen die ook echt geld willen uit geven voor een geweldige nachtrust. Reeds vele jaren Lattoflex fan! Het summum is het kalmas systeem een aanrader!
Waardering:
5.0 10.0
|
updat bed bleek noodzakelijk.
Dochter liet haar klossen na bevalling verwijderen en noemde toevallig dat haar vader last had van rugpijn tijdens slapen. De mannen van de servicedienst belden om te vragen of ze konden nakijken wat nodig was. Mijn bed (en alle bedden)werden geïnspecteerd en bijgesteld. Resultaat:fysiotherapeut niet meer nodig. Al 40 jaar tevreden kopers van alle bedden bij Jaap de Jonge.
Service is prima en deskundig. Geld wordt er niet voor gevraagd en zij zijn pas tevreden als ik tevreden ben.
Kan niks bedenken
Waardering:
5.0 10.0
|
prima service
Jaap de Jonge is een dienstverlener zoals je die eigenlijk alleen nog van vroeger kent Vriendelijk; oprecht en gericht op de behoeften van de klant. Er wordt nooit met kortingen gestrooid, maar wel met goed advies en uitstekende service.
Waardering:
5.0 10.0
|
prima slaapadvies!
We zijn al jaren klant bij Jaap de Jonge. Je krijgt daar een goed advies, en absolute kwaliteit. En als er iets niet goed is, dan is de service altijd vlot en met een glimlach. Kwaliteit is niet goedkoop, maar door de enorme duurzaamheid voordeliger dan goedkopere varianten. Slapen doe je iedere nacht, dus als iets kwaliteit verdient, is het je nachtrust!
Goed advies op maat naar wens goede kwaliteit prima service
Voor kwaliteit moet je wel wat geld neer tellen. Maar dat is het dubbel en dwars waard, en haal je op de lange termijn er weer uit!
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Sinke(7.6/10.0)0.5km
Goes - Lange Vorststraat 31-33
 
 
De Vlijt Lin-O-Lux(7.6/10.0)0.8km
Goes - Beestenmarkt 12
 
 
Droomdomein Goes(7.2/10.0)1km
Goes - Marconistraat 32
Merken: Beddinghouse, Sand, Silvana, Yellow, Zondag
Producten: Bedbodems, Bedlinnen, Boxsprings, Kasten, Kussens, Matrassen, ...
 
 
Royal Sleeptrend(7.6/10.0)1km
Goes - Zaagmolenstraat 1
 
 
De Vlijt bedden & slapen (Binnenuit)(8.2/10.0)6.1km
Heinkenszand - Schouwersweg 7
De Vlijt Bedden & Slapen is al generaties lang dé beddenspeciaalzaak voor zowel Zeeland als de rest van Zuidwest-Nederland. Een gezonde nachtrust begint bij deze beddenzaak met aandachtig luisteren. Piero, Carien en Mirjam nemen ruim de tijd voor u. U kunt kiezen uit diverse topmerken...meer...
 
 

Plaatsen in de buurt

Bergen Op Zoom - Heinkenszand - Hoogerheide - Kapelle - Oost-Souburg - Schoondijke - Steenbergen Dr - Veere - Vlissingen - Zierikzee
Beddenspeciaalzaak.org is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden voor beddenzaken - Contact