U bevindt zich hier:    

Hartman Bedden

Navolaan 44
9501VJ Stadskanaal
Nederland

Telefoon: (+31) 0599650965
E-mail adres: info@bedden.nl
52.9860396.95809
85 3.9 5 7.8
Gemiddelde waardering uit 85 stemmen

Reviews

Plaats een review
|
Leuk bedrijf
Leuke boxspring gekocht, Slaapt heel lekker eindelijk uitslapen. Netjes geholpen in de winkel, zijn bij veel winkels geweest en dit was zeker niet overal zo.
Alleen het topmatras opmaken
Zouden wij tot nu toe niet weten
Waardering:
4.0 8.0
|
Goed advies.
Dit is een aanpassing van onze vorige review. Uiteindelijk is het door het ingrijpen van de eigenaar alsnog goed gekomen.
Goed advies waar ook de tijd voor werd genomen. We kwamen voor een Tempur om onze oude tempur matras te vervangen en zijn uiteindelijk , op advies van de verkoper, overgegaan op Latex matrassen waar we zeer tevreden over zijn. Mijn vrouw heeft een slechte rug en slaapt hier uitstekend op.
Tja dat het allemaal wat lang geduurd heeft voordat de afgesproken btw teruggaaf rond was ( we hebben de matrassen geƫxporteerd) maar dankzij een betrokken eigenaar is het uiteindelijk goed gekomen.
Waardering:
4.0 8.0
|
Bedrijf komt gemaakte afspraken niet na
Helaas dit bedrijf komt zijn afspraken niet na. Hebben voor 5000 Euro gekocht en het bedrijf zou meewerken aan btw teruggaaf maar zijn daar na anderhalf jaar op terug gekomen. Oftewel er zijn andere bedrijven die hun afspraken wellicht wel nakomen!
Waardering:
1.0 2.0
|
Supermatrassen
Altijd op goedkope matrassen geslapen, ons laten overhalen naar een paar goede lattenbodems met latexmatrassen. Wij hebben echt nog nooit zo lekker geslapen. Vooral mijn man stond er eerst heel sarcastisch tegen over, maar is ook helemaal om.
Een fijne ongedwongen verkoop verhaal, mensen met passie die het verkopen. Nemen hier ook de tijd voor. Ook op adressen geweest waar dit heel anders was. Ook bij het bezorgen kwamen 2 mensen het keurig plaatsen. Wij zijn er ontzettend blij mee.
De matrassen zijn echt zwaar bij het omdraaien, dit moeten we nou echt met ons tweeen doen, maar als dat het enige minpunt is. Het fijne liggen compenseert dit dubbel.
Waardering:
5.0 10.0
|
superbedrijf
Op alle fronten vind ik dit een tof bedrijf,bij verkoop tot bezorging
prima verkoop, goede naservice en perfecte bezorging en plaatsing maakt dit verhaal compleet! WAT MIJ OPVIEL: HUN ADRES IS: TINNGIETER 5 9502 EX STADSKANAAL
GEEN
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

De Boxspring Specialist2.2km
Stadskanaal - Ceresstraat 42A
 
 

Plaatsen in de buurt

Assen - Emmen - Gieten - Hoogezand - Nieuwe Pekela - Sappemeer - Tynaarlo - Veendam - Vlagtwedde - Winschoten
Beddenspeciaalzaak.org is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden